Poseta sekretara Sportskog saveza Vojvodine našoj opštini: SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE OPOVO DOBIO KOMPJUTERSKU OPREMU

23/10/2018

SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE OPOVO DOBIO KOMPJUTERSKU OPREMU
Opovo 23. oktobar 2018;
Od nedavno opovački sportski savez postao je član Sportskog saveza Vojvodine. Odmah je uspostavljena dobra komunikacija sa čelnim ljudima pokrajinskog saveza, koji su Sportskom savezu opštine Opovo donirali računarsku opremu i štampač.

Prilikom posete našoj opštini generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine Mladen Stojšin pohvalio je rad Sportskog saveza Opova i poručio da će ovim poklonom opovački savez moći lakše da obavlja poslove.

– Kao i dosad Sportski savez Vojvodine trudi se da bude karika između teritorijalnih Saveza i Pokrajinskog sekretarijata, da pomaže članovima. Na prethodnom sastanku sa vašim Savezom dogovorili smo se da vam izađemo u susret i poklonimo računarsku opremu. Ovaj poklon smo hteli još ranije da uručimo, ali zbog obaveza oko sajma sporta u Novom Sadu termin smo malo odložili. U dogovoru sa Igorom (Vujićem) nisam želeo više da čekamo, tako da od sada vaš Savez može još efikasnije da funkcioniše – izjavio je Mladen Stojšin.

Stojšina su ugostili predsednik SSOO Igor Vujić i članovi Upravnog odbora Nemanja Stojanović i Steva Stankov, dok su ispred kabineneta predsednika opštine, sekretara SSV primili zamenik predsednika Miloš Markov i pomoćnik predsednika Goran Fogl.

– Kada mi je na prethodnom sastanku generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine Mladen Stojšin rekao da mogu da nam pomognu, odmah smo poslali dopis sa zahtevom za pomoć. Evo, izašli su nam u susret i obezbedili komplet kompjutersku opremu koja nam je potrebna. Sada ćemo moći da obavljamo poslove lakše i funkcionalnije. Moram da se zahvalim lokalnoj samoupravi na čelu sa predsednikom dr Zoranom Tasićem što su nam na korišćenje dali prostorije i kancelariju, gde će biti naše sedište. U ime Sportskog saveza opštine Opovo ovom prilikom želim posebno da se zahvalim Sportskom savezu Vojvodine i poručim da će kod nas uvek biti rado viđeni gosti – rekao je Vujić.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije