Košarka – KSV/RL U15: PIONIRI OPOVA POBEDOM OTVORILI PRVENSTVO KSV

13/10/2018

u SPORT

PIONIRI OPOVA POBEDOM OTVORILI PRVENSTVO KSV
Opovo, 13. oktobar 2018;
Pioniri Opova 99 danas su startovali na Prvenstvu Vojvodine. Opovčani se nalaze u B grupi KSV regionalne lige zajedno sa ekipama Kris Kros (Pančevo), In Monte (Vršac), Borac (Starčevo), Mladost (Omoljica), Tamiš (Pančevo) i Radnički (Kovin). Teška grupa u kojoj će svaka pobeda biti izuzetno vredna.

U prvom kolu Opovčani su dočekali vršačku ekipu In Monte i ostvarili pobedu rezultatom 64:56 (22:18; 12:8; 14:11; 16:19). Protiv fizički dominantnijeg rivala, puleni trenera Igora Ilića suprotstavili su se agresivnom igrom u odbrani, brzom rotacijom lopte u prenosu i građenju napada, na šta Vrščani nisu imali adekvatan odgovor.

Prva petorka koju čine kapiten Jovan Budimirov, Branko Marković, Jovan Stojanović, Ju Lun i Uroš Spasić ponela je najveći teret meča ali su doprinos u pobedi dali svi kao ekipa. Stojanović je bio najefikasniji strelac sa 17 poena i četiri postignute trojke. Odmah za njim su bili Budimirov sa 16 i Marković sa 15 poena.

OPOVO 99: J.Budimirov 16 (1), Momčilov 1, L.Marković, Borlja, Kravar, B.Marković 15, Stojanović 17 (4), Jun 8 (1), Đ.Budimirov, Milićević 3, Jovičin, Spasić 4.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije