Nove kolekcije u butiku EXPOSY: SPREMNI ZA POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE

31/08/2018

u OGLASI

SPREMNI ZA POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE
Opovo, 31. avgust 2018;
Bliži se septembar i sa njim, početak nove školske godine, ali i polazak najmlađih u vrtić. U butiku Exposy u Opovu, možete pronaći veliki izbor povoljne i kvalitetne odeće za decu: komplet trenerke, tanje dukseve, više modela helanki, tunike za devojčice, majice na kratak rukav, kao i veš i pidžame nekoliko najpoznatijih proizvođača iz Arilja. Kod nas možete kupiti i komplete za fizičko po akcijskoj ceni od samo 500 dinara.

Od nedavno naš asortiman je proširen patofnama MilaMi, jednog od najpoznatijih proizvođača dečje obuće kod nas. Patofne su anatomski oblikovane tako da prate prirodni oblik stopala, pružaju stabilnost pri kretanju i pomažu zdrav razvoj dečijih stopala. Sadrže anatomski uložak, neklizajući đon i na prstima su ojačane prirodnom kožom.

Stigla je i jesenja kolekcija bebi programa — novi modeli trenerki, pantalonica, bodića na dug rukav, kompleta, setova za iznošenje, posteljina za krevetac, kapica i još mnogo toga…. Takođe , spremili smo za vas i nekoliko novih modela farmerica i donjih delova trenerki za muškarce.

Posetite nas u Ive Lole Ribara 1 (pored glavne autobuske stanice) i pronađite nešto za sebe. Trenutno je aktuelno sniženje jednog dela letnje kolekcije, a kompletnu ponudu možete pronaći i na našoj instagram i fejsbuk stranici.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije