Najava obustave saobraćaja na lokalnom putu Opovo – Debeljača: ASFALTIRANJE 4,5 KILOMETARA KOLOVOZA TOKOM NAREDNE TRI NEDELJE

27/08/2018

ASFALTIRANJE 4,5 KILOMETARA KOLOVOZA TOKOM NAREDNE TRI NEDELJE
Opovo, 27. avgust 2018;
Zbog radova na asfaltiranju, u periodu od 29. avgusta do 18. septembra biće zatvorena radna deonica lokalnog puta Opovo – Debeljača, navodi se u današnjem saopštenju Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opštine Opovo.

Lokalna samouprava je naložila javnom preduzeću „Mladost“ Opovo, nadležnom za održavanje lokalnih puteva i ulica na teritoriji Opštine Opovo izvede sve neophodne mere na obustavi saobraćaja na lokalnom putu Opovo – Debeljača u navedenom periodu, a obustava saobraćaja izvršiće se uz prethodne konsultacije i dogovor sa službenicima MUP-a Republike Srbije, Policijske uprave Pančevo i Policijske stanice Opovo.

Tokom 21 dana, firma Vojvodina put DOO Pančevo izvodiće radove na asfaltiranju kolovozne konstrukcije u dužini 4.550 metara, a s obzirom da pomenuti radovi zahtevaju korišćenje kolovozne konstrukcije i da nije bezbedno da se na navedenom lokalnom putu odvija saobraćaj rešeno je da se u ovom periodu obustavi lokalni saobraćaj i koriste alternativni atarski putevi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije