HMZ upozorava: OBILNA KIŠA I OLUJNI UDARI VETRA

26/08/2018

OBILNA KIŠA I OLUJNI UDARI VETRA
RHMZ je upozorio da se danas očekuju kratkotrajne vremenske nepogode praćene obilnim padavinama (30 mm, lokalno i više), gradom i olujnim vetrom.
Danas pre podne na severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature.
U zoni fronta lokalno obilne padavine, grad i olujni udari vetra.
U većem delu zemlje na snazi je narandžasti meteo-alarm.
Narandžasti meteo-alarm označava opasne vremenske prilike. Prognozirane su opasne vremenske pojave, a takvog su intenziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i pratiti savete koje daju nadležne državne službe.
U ponedeljak pretezno oblačno, za sedam do 10 stepeni svezije, mestimično sa kišom.
U utorak postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje.  Zatim ce do 1. septembra preovlađivati sunčano uz postepeni porast temperature.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije