Mesna zajednica Sefkerin: IZMEŠTANJE POŠTE U NOVE PROSTORIJE

23/08/2018

IZMEŠTANJE POŠTE U NOVE PROSTORIJE
Sefkerin, 23. avgust 2018;
Zbog požara koji se nedavno dogodio u zgradi Oslobođenja broj 4 u Sefkerinu, kada su pored ostalog oštećene prostorije pošte, koje se nalaze u prizemlju objekta, lokalna samouprava i Mesna zajednica Sefkerin pokrenule su proceduru izmeštanja pošte dok se stare prostorije ne vrate u funkcionalno stanje.

Već narednog dana od izbijanja požara, uspostavljen je kontakt sa predstavnicima PTT Srbije kako bi se ovaj problem zajednički rešio. Mesna zajednica je ponudila nekoliko objekata, koji bi se mogli na određeno vreme iskoristiti, dok se stara pošta ne sanira, tako da je uz saglasnost Doma zdravlja Opovo izabrana bivša stomatološka ordinacija zdravstvene ambulante u Sefkerinu.

– Mesna zajednica Sefkerin je u svakodnevnom kontaktu sa predstavnicima pošte oko tehničkih stvari, u toku su proceduralne radnje i sada čekamo tačnu informaciju kada će pošta biti premeštena i početi sa radom. Takođe bih zamolila pojedince da ne šire dezinformacije preko društvenih mreža jer mi dajemo sve od sebe i svima nam je u zajedničkom interesu da što pre rešimo ovaj problem – izjavila je predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije