Povodom požara u Sefkerinu: SAOPŠTENJE STANARA STAMBENE ZAJEDNICE OSLOBOĐENJE 4, SEFKERIN

15/08/2018

SAOPŠTENJE STANARA STAMBENE ZAJEDNICE OSLOBOĐENJE 4, SEFKERIN
Sefkerin, 15. avgust 2018;
Povodom saopštenja o požaru u Sefkerinu objavljenom na Glasu Opova 13.08.2018. godine mi stanari iz navedene zgrade kojima su stanovi delimično oštećeni, kao i krov i hodnik podsećamo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin pre svega, a zatim i udruženje „Kreativa“ da svoju akciju prikupljanja pomoći prošire i na nas oštećene u tom požaru, a ne samo one koji su požar izazvali a zatim se sklonili u hraniteljsku porodicu.

Nama je pomoć neophodna za saniranje štete na krovu koji je sada otvoren i sklon padu.

Što se tiče navedenog bračnog para javnosti radi, da se zna: Taj bračni par je nelegalno ušao u stan još 2015. godine, svoje obaveze kao stanari nisu izmirivali, samo su pravili probleme i štetu. Na sve to stanari ove zgrade ukazivali su u Mesnoj zajednici Sefkerin i u Opštini Opovo.

Da dodamo ovo je treći požar koji je izbio u tom stanu od kada oni žive u njemu.

Ovim putem molimo predsednicu Saveta Mesne zajednice Sefkerin da sazove hitno (već je trebalo) sastanak Saveta Mesne zajednice i proširi sastanak sa stanarima oštećene zgrade kako bi smo zajedno rešili probleme koje smo imali pre i posle ovog požara.

Stanari iz stambene zajednice Oslobođenja 4, Sefkerin: Uroš Milošević, Dana Dimitrijević, Olivera i Milovan Milankov.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije