Član Spartaka na Kampu perspektivnih atletičara Srbije: BORIS MOJSA BLIZU REPREZENTACIJE SRBIJE

11/08/2018

u SPORT

BORIS MOJSA BLIZU REPREZENTACIJE SRBIJE
Opovo, 11. avgust 2018;
Krajem jula i početkom avgusta u Kragujevcu je održan Kamp perspektivnih atletičara u pionirskoj kategoriji. Spartak je predstavljao Boris Mojsa i veoma je blizu da se nađe na skraćenom spisku, odnosno na spisku reprezentacije Srbije u toj uzrasnoj kategoriji.

Treniralo se dva puta dnevno, a konkurencija je bila izuzetna jer su se na kampu nalazili najbolji pioniri Srbije u svim disciplinama. Smeštaj je bio u hotelu Šumarice. Stručni štab Atletskog saveza Srbije doneće odluku ko će se naći na spisku pionirske reprezentacije Srbije. Većina atletičara u ovoj kategoriji su kandidati za veliko takmičenje EYOF 2019. godine, a među njima i dečak iz Opova Boris Mojsa.

– Čvrsto verujem da uz marljiv i dobro isplaniran rad i uz dobro zdravlje Boris ima velike šanse da postigne izuzetan uspeh i nađe se na EYOF-u. Norma koju bi trebalo da ispuni je 1:56 na 800 metara – izjavio je trener Spartaka Nemanja Stojanović.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije