Fudbalske pripreme: FUDBALERI TEMPA GOSTOVALI U KOVAČICI

FUDBALERI TEMPA GOSTOVALI U KOVAČICI
Sefkerin, 30. jul 2018;
SLAVIJA (Kovačica) – TEMPO (Sefkerin) 3:2(2:1); Strelac za Tempo Ivan Milićev u 20. Minutu i 75.minutu. Kao i u većini utakmica u poslednjih nekoliko meseci Tempo dobro započinje meč, ređa stopostotne šanse koje ne realizuje, a nakon toga obavezno sledi kazna. Tako je bilo i u prijateljskoj utakmici u Kovačici.

Poveo je Tempo u 20.minutu prelepim udarcem Ivana Milićeva, koji je sa 30 metara savladao golmana domaćina pogodivši same rašlje. Domaći su se trgli i uz velike greške odbrane Sefkerinaca, do kraja poluvremene uspeli da naprave preokret I povedu sa 2:1. U nastavku meča trener Tempa je izvršio mnogo izmena pružio šansu nekolicini omladinaca, koji su se borili koliko su mogli sa mnogo starijim i fizički jačim protivnicima. Domaći su došli do dva gola prednosti u 70. minutu iz greske poslednje linije odbrane Tempa. Ipak, nekoliko minuta kasnije, na ovoj utakmici zapaženi Milićev, udarcem glavom na centaršut Ilkića, postavlja konačan rezultat 3:2.

TEMPO: Vickov, Dunđerović, Radojičić, Ilkić, Vukov, Stopševski, Dačić, Jovanov, Bakić, Ostojić, Nećakov. Jos su igrali: Bogdanović, Stanisavljević, Stanisavljev, Milošević, Todorovski, Milićev, Radenković, Živković.