Poseta Sportiku u Osečini: SJAJNI USLOVI ZA OPOVAČKE FUDBALERE NA PRIPREMAMA

27/07/2018

u SPORT

SJAJNI USLOVI ZA OPOVAČKE FUDBALERE NA PRIPREMAMA
Osečina, 25. jul 2018;
Negde na 150 kilometara od Opova, na pola puta između Loznice i Valjeva nalazi se opština i varošica Osečina, ako tako možemo da kažemo za ovo mesto sa 3.000 stanovnika.
Baš tamo su se na pripreme uputili dečaci iz našeg Sportika. Drugu godinu zaredom u društvu vršnjaka iz bratske škole fudbala Fitnes iz Kragujevca, „Sportikanci“ posećuju ovo mesto.

Kažu da su uslovi fantastični. Imaju sve što ima treba – sportsku dvoranu, otvorene „mini pič“ terene, bazene, dobar smeštaj i odličnu hranu. U razgovoru sa trenerom Sportika Sašom Komarovim saznali smo ove podatke, a onda je usledio dogovor.

Na predlog predsednika Sportskog saveza opštine Opovo Igora Vujića i pomoćnika predsednika opštine Opovo Gorana Fogla dogovorena je poseta deci u Osečini.

Sportiko je ugostio Fogla i Vujića u Osečini, a poseta je imala višestruki značaj.

– Želeli smo da obiđemo decu i klub iz naše opštine, da pogledamo u kakvim uslovima treniraju i da li im je nešto još potrebno. Opština Opovo na čelu sa predsednikom dr Zoranom Tasićem trudiće se da stvori što bolje uslove deci i da mogu što manje da borave na ulicama, a što više na sportskim borilištima – izjavio je Fogl.

U Osečini se nalazi Sportski centar kakav bi poželele i mnogo veće i bogatije opštine.

– Prihvatili smo poziv Sportika i posle svega viđenog utisak je da je Sportiko našao dobru bazu. Ovakve posete bi mogle da postanu praksa. Sportski savez će od septembra obilaziti i klubove, a konačni izveštaj će dati jasniju sliku u kakvoj su situaciji sportske organizacije iz naše opštine. Osim toga, obilazak drugih sportskih centara daće nam bolju perspektivu za naredne projekte za sportske objekte u našoj opštini – izjavio je Vujić.

(I.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije