SIM državno finale: FANTASTIČNI OPOVČANI NA KORAK DO REGIONALNOG FINALA U SPLITU

July 26, 2018

u SPORT

FANTASTIČNI OPOVČANI NA KORAK DO REGIONALNOG FINALA U SPLITU
Beograd, 26. jul 2018;
Fantastičan uspeh napravili su dečaci iz Sefkerina i Opova koji predstavljaju našu opštinu na turniru u malom fudbalu u okviru najmasovnijeg takmičenja za decu u regionu koje nosi ime Sportske igre mladih.
Ekipa Opovo preko kvalifikacija, koje su se igrale baš u našoj opštini stigla je do državnog finala. A tamo… Tamo su ređali pobede. Prvo je posle penala (3:1) palo Kačarevo u malom međuopštinskom derbiju, potom Čačak 2:0, pa i Novi Sad 2:1 u polufinalu.

Sutra, 27. jula boriće se za odlazak na regionalno finale, koje će se igrati u Splitu krajem avgusta. Protivnik još nije poznat (drugi deo žreba tek će igrati polufinale), ali ko god to bio, ovi dečaci neće spustiti koplja, naprotiv…

Oni su rešili i poručili još u kvalifikacijama iz Opova: „IDEMO U SPLIT“

Ako neko nije, sada neka veruje, a tako je blizu. Ako se i ne desi ta, još jedna pobeda, oni su svakako napravili fantastičan uspeh i dokazali da SIM naredne godine sa razlogom dolazi u Opovo.

Nama ostaje samo jedno – da im poželimo sreću u finalu.

NAPRED OPOVO, NAPRED DEČACI!

pročitajte još i

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Tri medalje za sefkerinski Soko SEFKERIN, 25. septembar 2022 – U nedelju, 24. septembra održano je Sokolsko prvenstvo u penjanju uz konopac na kome su učestvovali takmičari iz Sportsko rekreativnog udruženja „SOKO“ Sefkerin. Takmičenje je održano u sali Sokolskog doma...

najnovije

najčitanije