Priznanja za Agros Basket: TRI KOŠARKAŠICE MEĐU 24 NAJBOLJE U SRBIJI; DVE ANE POKUPILE NAGRADE NA KAMPU U BEOGRADU 

06/07/2018

u SPORT

TRI KOŠARKAŠICE MEĐU 24 NAJBOLJE U SRBIJI; DVE ANE POKUPILE NAGRADE NA KAMPU U BEOGRADU
Opovo, 5. jul 2018;
Razvojno trenažni centar Košarkaškog saveza Srbije koji će se održati u sportskom centru Karataš u Kladovu ugostiće najtalentovanije dečake i devojčice iz naše zemlje.

Opovački Agros Basket su na pripremama KSS-a predstavljale tri košarkašice u konkurenciji pionirki. za 2004 godište. Na desetodnevnim pripremama u Karatašu boravile su Neda Kukić (sada već bivša igračica Agrosa, koja će od naredne sezone igrati za Girl Basket) i Vanja Radovanov,dok je za 2005 godište opovački klub predstavljala Teodora Šaran, koja je rođena 2006. Godine.

– Pripreme u Karatašu,sa 24 najbolje igračice u čitavoj Srbiji ostavile su lep utisak na naše devojčice i sigurno im dale dodatan elan za dalji rad – izjavio je trener Agrosa Bogdan Ristić.

Osim učešća na Karatašu, Agros je imao predstavnice i na kampu koji je organizovao Košarkaški savez Beograda. Kamp se održao na Kalemegdanu za devojcice 2005. i 2006. Godište, a Agros su predstavljale Ana Jovanov,Isdora Blagojević,Isidora Ninkov (2006 godište) i Ana Vlah (2007. godište).

– Utisci sa kampa su odlični, a naše igračice su ostavile sjajan utisak, pa su tako dosla i lična priznanja. Ana Vlah je osvojila prvo mesto u izvođenju slobodnih bacanja, dok je Ana Jovanov dobila priznanje za najbolju igračicu kampa (MVP). Svi u klubu smo prezadovoljni što smo imali tri člana na RTC-u i četiri igračice na kampu Beograda. Sve to nam daje  satisfakciju da se u klubu dobro radi i daje dodatni motiv za dalji rad i stvaranje novih talenata – poručio je trener Agrosa Marko Habanek.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije