PIO Fond ispostava Opovo: PODELA PENZIONERSKIH KARTICA U PETAK

05/07/2018

PODELA PENZIONERSKIH KARTICA U PETAK
Opovo, 5. jul 2018;
Podela penzinerskih kartica na teritoriji opštine Opovo počinje u petak 6. jula i obavljaće se u zgradi PIO fonda ispostave u Opovu u terminu od 9:00 do 13:30 časova. Naredni termin rada ispostave u Opovu je petak 20. jul.
Penzionerske kartice Fonda PIO namenjene su svim penzionerima, bez obzira koju vrstu penzije koriste. To je dokument koji omogućuje penzionerima da dokažu status penzionera, a da pri tom ne moraju da pokazuju ček od penzije ili rešenje o ostvarenom pravu. Kartice su besplatne i biće dodeljene bez naknade svim korisnicima penzija i prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja.
Ček od penzije i rešenje o ostvarenom pravu sadrže veliki broj ličnih podataka, koji se mogu zloupotrebiti. Hoćemo da omogućimo penzionerima bezbedno dokazivanje svog statusa. Svaki penzioner će uz karticu dobiti i obaveštenje od Fonda čemu je kartica namenjena, kako je mogu koristiti, kome da se obrate u slučaju da je izgube i slične korisne informacije, poručuju iz PIO fonda.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije