Realizacija projekta video monitoringa: CENTRALIZACIJA VIDEO NADZORA U POLICIJSKOJ STANICI (VIDEO)

28/06/2018

CENTRALIZACIJA VIDEO NADZORA U POLICIJSKOJ STANICI
Opovo, 28. jun 2018;

Lokalna samouprava nastavlja dobru saradnju sa Policijskom stanicom Opovo i Ministarstvom unutrašnih poslova o čemu govore zajednički projekti realizovani u poslednjih par godina. Realizacija projekta video monitoringa, koja je započela postavljanjem kamera nastavlja se centralizacijom video nadzora u Policijskoj stanici Opovo i u ovom trenutku obuhvata video nadzor centralne opovačke raskrsnice, ulaza u Opovo iz pravca Barande, Sefkerina i opovačkog mosta, kao i javnih ustanova i objekata.

Tim povodom Policijsku stanicu Opovo posetio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

„U cilju povećanja bezbednosti saobraćaja i građana sprovodimo još jedan projekat koji se realizuje u sklopu Policijske stanice Opovo, a radi se o monitoring sistemu i pokivanju ključnih raskrsnica i objekata. Smatram da će ovaj projekat u velikoj meri uticati na bezbednost naših građana u naseljenom mestu Opovo i planiramo da ovaj sistem u narednom periodu proširimo i na ostala opštinska mesta. Naš interes je da Policijska stanica dobro funkcioniše. Prošle godine smo uradili nabavku putničkog vozila, sada realizujemo video nadzor, zatim sledi nabavka terenskog vozila, koje će biti namenjeno isključivo za sprečavanje krivičnih dela u oblasti šumskih i poljskih krađa, tako da će Policijska stanica svoj sistem rada i bezbednosti podići na mnogo viši nivo što će uticati na bezbednost svih naših građana“ izjavio je Tasić.

U Policijskoj stanici ima i drugih novina, a jedna od njih je da građani od sada mogu informacije iz oblasti upravnih poslova u vezi izdavanja dokumenata dobiti direktno pozivom na broj 064 606 8357.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije