KUD Čigra na festivalima: DVA NASTUPA U ŽITIŠTU I PANČEVU

24/06/2018

DVA NASTUPA U ŽITIŠTU I PANČEVU
Opovo, 24. jun 2018;
Kulturno umetničko društvo „SM Čigra“ koja okuplja decu iz Opova, sefkerina, Pančeva i Kovina, tokom juna imala je dva zapažena nastupa na folklornim festivalima. Čigra je 2. juna nastupila na manifestaciji „U Žitištu na žitnici…“ u organizaciji Kulturno prosvetne zajednice Žitište. Manifestacija je otvorena svečanim defileom folklornih ansambala, a program je nastavljen u sali Doma kulture u Žitištu.

Drugi nastup Čigra je zabeležila 8. juna, prvog dana manifestacije „Dani Vajferta“ najvažnijoj gradskoj manifestaciji u organizaciji Turističke organizacije grada Pančeva. Manifestacija se održava u čast Đorđa Vajferta, velikog industrijalca, prvog guvernera Narodne banke Srbije, ktitora, poštovaoca umetnosti, kolekcionara, dobrotvora i velikog humaniste. (Foto: Žitište OnLine / FB Dani Vajferta)

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije