Sportske igre mladih: SEFKERINCI POBEDNICI COCA – COLA KUPA

23/06/2018

u SPORT

SEFKERINCI POBEDNICI COCA – COLA KUPA
Opovo, 23. jun 2018;
Veselo i u znaku fudbala bilo je danas na Sportsko rekreativnom centru u Opovu. Po prvi put u Opovu je održan kvalifikacioni turnir u malom fudbalu u okviru manifestacije „Sportske igre mladih“.

Pravo takmičenja imali su dečaci rođeni 2003. godine i mlađi, ali je Sportski savez Opštine Opovo u današnji program uvrstio i dečake i devojčice rođene 2007. godine i mlađe, za koje je organizovan poseban turnir. Takmičare je poslužilo lepo vreme, a za sve prisutne posebna atrakcija je bila maskota Sportskih igara mladih obučena u kostim lava.

Turnir je otvorio predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je pozdravio takmičare, poželeo im sportsku sreću i ferplej igru. Tasić je saopštio da će lokalna samouprava finansirati pobedničku ekipu, odnosno njihov odlazak na državno prvenstvo, a za narednu godinu najavio domaćinstvo Opova na manifestaciji „Sportske igre mladih“ u četiri discipline.

Pobednik Coca – Cola kupa je sefkerinska ekipa, koja nosi naziv „Opovo“ i oni će predstavljati našu opštinu na državnom prvenstvu koje će se održati od 23. do 29. jula na Adi Ciganliji. Pobednik državnog prvenstva predstavljaće Srbiju na regionalnom takmičenju u Splitu.

Turnir koji je održan za najmlađe fudbalere osvojila je ekipa Sportika, koja je u finalu pobedila Školu sporta Opovo 4:3 nakon boljeg izvođenja penala.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Fudbal: Abi u sakulskom Borcu

Abi u sakulskom Borcu SAKULE, 10. jun 2023 – Sakulski Borac je prvenstvo Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo završio na drugom mestu i do samog kraja vodio neizvesnu borbu sa Sefkerincima za ulazak u viši rang. Međutim, Sakuljani imaju visoke ambicije i...

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa OPOVO, 6. jun 2023 – Na finalnom turniru Regionalne lige za mlađe pionirke Košarkaškog saveza Beograd, košarkašice Agros Basketa osvojile su srebrnu medalju. Tokom prvenstva Opovčanke su bile prve u svojoj grupi, zatim su u...

najnovije

najčitanije