Mesna zajednica Opovo: RADNA AKCIJA ČLANOVA SAVETA

June 23, 2018

RADNA AKCIJA ČLANOVA SAVETA
Opovo, 23. jun 2018;
Članovi Saveta Mesne zajednice Opovo danas su zajedno sa pomoćnim radnicima mesne zajednice organizovali i sproveli radnu akciju u opovačkom parku.
Muški deo članstva Saveta je uklonio gvožđe, odnosno ostatke nekadašnjih sprava sa starog dečijeg igrališta pored predškolske ustanove kako se neko dete ne bi povredilo.

S druge strane, članice Saveta su sađenjem cveća uređivale prostor oko Centra za socijalni rad i spomenika Bata Ćosić kod osnovne škole, da bi na kraju akcijaši zalili četinare prihranom.

– Smatramo da zadatak članova Saveta mesne zajednice nisu samo sastanci i donošenje odluka i da je dobro da kroz volonterski rad i društvenu odgovornost budemo korisni zajednici. Članovi Saveta su i do sada učestvovali u svim radnim akcijama koje je organizovala lokalna samouprava, a akcije ovakvog tipa organizovaćemo i u budućnosti, izjavila je članica Saveta Magdalena Arnold Đerić.

.

pročitajte još i

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

U septembru šest venčanja OPOVO, 1. oktobar 2022 - Tokom septembra na teritoriji Opštine Opovo održano je šest venčanja, četiri u Opovu i dva u Sefkerinu. OPOVO: Đorđe Šimšić i Jovana Lekić; Nemanja Janjić i Tanja Spasevski; Saša Jovanov i Jelena Surdanov; Saša...

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Danas počinje popis BEOGRAD, 1. oktobra (Tanjug) - U Srbiji danas počinje popis stanovništva, a oko 15.000 izabranih popisivača krenuće od vrata do vrata, metodom intervjua da od građana prikupljaju popisne podatke. Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin...

najnovije

najčitanije