Galerija “Jovan Popović”-Opovo: PRIJAVITE SE ZA IZLOŽBU LIKOVNIH STVARALACA

21/04/2014

PRIJAVITE SE ZA IZLOŽBU LIKOVNIH STVARALACA
Poštovani,
Pozivamo Vas da uzmete učešća i prijavite (istovremenoidonesete) svoje radove za DVADESET
PRVU 
IZLOŽBU LIKOVNIHSTVARALACA OPOVA. Za izložbu,mogu da se prijave svi zainteresovani likovni stvaraoci koji su na bilo koji način bili ili su trenutno u vezi sa Opštinom Opovo. Da nisu mlađiod 21.godine,bez obzirana struku profesiju.Takođe mogu da se prijave i likovni stvaraoci iz okolnih naseljenih mesta, bez obzira što ne pripadaju teritorijalno Opštini Opovo. Ova prijava može da se fotokopira i ustupi i drugim zainteresovanim likovnim stvaraocima, kojima nije direktno dostavljena prijava.
Za izložbu možete prijaviti najviše četiri (4)rada galerijskog formata (do1.m2)u svim likovnim tehnikama.Poželjno je da radovi nisu stariji od dve godine i da nisu do sada izlagani u ovoj galeriji.
Radove sa popunjenom Prijavom,dostaviti-donetiugaleriju’JovanPopović’uOpovu, JNAbr.2.(u prepodnevnim časovima,mogućnost kontakta na gore naveden telefonski broj pre donošenja).
Radove  dostaviti  najkasnije  do  25.  Aprila  2014.g.  
(MolimoVas da se  prodržavate navedenog roka) Izložbaće biti otvorena 22.maja nadan Opštinske slave– sveti Nikola. U Očekivanjudaćete se odazvati pozivu, srdačni pozdravi.

Obrazac prijave u pdf formatu preuzmite OVDE
Za ONB i galeriju:
Pal Dečov

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije