Majski dani uz tamburice: OPOVAČKI TAMBURAŠI OTVORILI DANE OPŠTINE (VIDEO)

18/05/2018

OPOVAČKI TAMBURAŠI OTVORILI DANE OPŠTINE
Opovo, 18. maj 2018;

Koncertom Opovačkih tamburaša otvoreni su Dani opštine Opovo. U prepunoj sali Kulturnog centra – Zvonko, Ivica, Bane, Jovica i Đorđe, proveli su prisutne kroz emotivnu šetnju po Banatu, Sremu, Bačkoj i Slavoniji.

Koncert je otvorila direktorka Opštinske narodne biblioteke Katarina Nikolić Ralić, koja je pozdravila prisutne, predsednika opštine i lokalnu samoupravu i sva ona udruženja, sportske kolektive, preduzeća i ustanove koji učestvuju ili su dali podršku za održavanje ove manifestacije, koja će ove godine trajati od 18. do 23. maja.
Od prvog odsviranog takta Opovačkih tamburaša publika je tapšanjem pratila ritam, a svaku pesmu ispratila gromkim aplauzima. Mada smo naše tamburaše navikli da gledamo u nekim drugim i malo više „opuštenijim“ prostorima vrlo lepo su se snašli na bini u koncertnoj verziji, a pored, uvek odličnog muziciranja, za ovaj koncert je izuzetno lepo dizajnirana scena.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije