Prvi čas fizičkog u novoj sali: SVEČANO OTVORENA FISKULTURNA SALA U SAKULAMA (VIDEO)

15/05/2018

SVEČANO OTVORENA FISKULTURNA SALA U SAKULAMA (VIDEO)
Sakule, 15. maj 2018;
[vsw id=”ZU0xVhQlIhI” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Fiskulturna sala u sakulskoj školi, izgrađena još davne 1988. godine, konačno je renovirana i danas svečano otvorena za učenike, pa je tako zvuke majstorskih alata zamenila dečija graja i udarci lopte.
Projekat je izveden uz sufinansiranje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Sala je potpuno renovirana, a učenici koji su danas imali prvi čas oduševljeno su prihvatili novu salu.

Svečanu vrpcu presekli su zajedno predsednik opštine dr Zoran Tasić i direktorka OŠ „Dositej Obradović“ Milica Cuca, a svečanost je upriličio i školski tamburaški orkestar.

Predsednik opštine je iskazao veliko zadovoljstvo što će sakulski đaci ponovo imati prostor za časove fizičkog vaspitanja i ističe ravnomerno ulaganje u sva četiri opštinska mesta.

– Kada obavljate funkciju predsednika opštine i dođete u jednu školu gde vas deca ovako radosno dočekaju mislim da je svaki komentar suvišan. Juče je potpisan zapisnik o primopredaji, danas je već sala otvorena za korišćenje i još jednom smo dokazali da smo ozbiljna lokalna samouprava, da ja kao ozbiljan predsednik opštine držim svoja obećanja, da nema devastirah sela i da su nam sva sela podjednako važna, poručio je Tasić.

S druge strane, direktorka Milica Cuca ističe podatak da je fiskulturna sala prvi put rekonstruisana i adaptirana nakon punih 30 godina.

– Ako vam kažem da je sala izgrađena 1988. godine, a sada je 2018., jasno je da je posle 30 godina sakulska škola dočekala rekonstrukciju i adaptaciju fiskulturne sale. U renoviranje sale je uloženo preko dva miliona dinara i ja očekujem da će ovaj prostor sada uticati na sakulske đake da postižu još bolje rezultate u sportu, rekla je direktorka škole.

Da podsetimo u sklopu kapitalnih projekata prethodne godine u sakulskoj školi je pored renoviranja fiskulturne sale izgrađena nova kotlarnica na pelet sa kompletnom mehanizacijom.

.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije