Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad 17. kolo: JOŠ JEDAN PORAZ SEFKERINACA, SEZONA ZA ZABORAV

07/05/2018

u SPORT

JOŠ JEDAN PORAZ SEFKERINACA, SEZONA ZA ZABORAV
Sefkerin, 7. maj 2018;
TEMPO (Sefkerin) – SLAVIA (Kovačica) 1:3 (1:2); Igrao je Tempo dobro prvih dvadesetak minuta. Tu svoju dobru igru krunisali su pogotkom odmah na početku utakmice. Ognjen Ostojić je prošao po levoj strani centrirao, a Ivan Živkov u stilu engleskih golgetera glavom zakucao loptu pod prečku gola Slavije. Nastavili su sa napadima domaći stvarali šanse ali i promašivali. I kada su se umorili prepustili su igru gostima, koji su taj poklon iskoristili i sa dva gola okrenuli rezultat na njihovu “vodenicu”.

Sa početkom drugog poluvremena krenule su i muke domaćina. Jedan po jedan zbog povrede su teren napuštali Radenković, Salaški, Ostojić i tako vidno oslabljen Tempo nije mogao pružiti više od časnog poraza. Gosti su posle jednog od kornera u 80. minutu postigli i treći pogodak i overili tri boda, koja zasluženo nose u Kovačicu.

Ponovo je jedini na visini zadatka bio golman Tempa Viktor Vickov koji je odbranio nekoliko udaraca i sprečio ubedljiviji poraz. On je pravo otkrovenje ovog prvenstva, stekao je sigurnost i odlično je iskoristio priliku koja mu je ukazana. Ostaje još poslednje prvenstveno kolo da se odigra, a Tempo će gostovati favorizovanoj ekipi Mladosti u Vojlovici.

TEMPO: Vickov, Radojičić, Todorovski, Ilkić, Salaški (Mladenović), Milošević (Đoševski), Živkov, Dačić, Radenković (Getejanac), Ćirika, Ostojić (Jon).

REZULTATI 17. kola: Tempo – Slavia 1:3; Spartak – Mladost 3.1; Pobeda – Glogonj 1:2; Polet – Unirea 3:0; Mundial – Omladinac 4:0.

TABELA: 1. Spartak (49); 2. Mladost (35); 3. Polet (35); 4. Mundial (33); 5. Glogonj (28); 6. Omladinac (25); 7. Unirea (17); 8. Slavia (12); 9. Pobeda (7); 10. Tempo (5).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije