Radnici Mladosti u akciji: U TEŠKIM USLOVIMA POPLAVLJENOG RITA UKLONJENO STABLO PORED ELEKTROVODOVA (VIDEO)

30/04/2018

U TEŠKIM USLOVIMA POPLAVLJENOG RITA UKLONJENO STABLO PORED ELEKTROVODOVA
Opovo, 30. april 2018;
[vsw id=”pO-W-P6EmJA” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Jak vetar koji je noćas duvao polomio je veliku granu na stablu u šumi Vlaškog rita koja je pala na elektrovodove i izazvala kratak spoj zbog čega su vodovodni bunari ostali bez struje, a naša opština bez vodosnabdevanja.

Ekipe ED Pančevo su došli jutro i konstatovali stanje, a radnici javnog preduzeća „Mladost“ izašli na teren kako bi oslobodili žice. Lokacija na kojoj se ovo dogodilo nalazi se u šumskom poplavnom području, teren je težak i gotovo neprohodan, a veliki problem je predstavljala i visina žica, krošnje i grane koja je ležala zaglavljena na žicama.

Vlajko Jocić je uspeo teleskopskom motornom testerom da donekle iseče grane koje su smetale, ali je najveća grana koja je pravila problem bila nedostupna i čvrsto zaglavljena za žice. Onda je na scenu stupio radnik Mirko Jovanović, koji se pridružio Vlajku na stablu, vešto se popeo na vrh krošnje i uspeo da odglavi granu, a zatim je stablo, koje inače predstavlja smetnju za vodove uklonjeno.

Struja je nakon toga puštena, a redovno vodosnabdevanje će krenuti ubrzo po konsolidaciji sistema u postrojenju za preradu vode.

.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije