Zdravlje i ishrana: PRODAVNICA ZDRAVE HRANE „SAŠA JS“

15/04/2014

PRODAVNICA ZDRAVE HRANE „SAŠA JS“
28676Opovo, 15. april 2014
U vremenu brzog ritma života i hroničnog nedostatku vremena, hteli – ne hteli prinuđeni smo da preskačemo obroke, kupujemo takozvanu brzu hranu na kisocima, a ruku na srce, ni kod kuće nemamo baš previše vremena da razmišljamo o zdravoj ishrani. Egzistencijalni problemi su primarni, a zbog stresa i loše ishrane sve smo skloniji raznim vidovima oboljevanja.
Kada se sve to uzme u obzir kao veliko osveženje je novootvorena prodavnica zdrave hrane u centru Opova gde građani konačno u velikom izboru mogu 28678kupiti niz proizvoda bez štetnih dejstva na organizam. Prodavnica „Saša JS“ ima širok asortiman robe i za svakoga po nešto.
U ponudi su ovseno, ječmeno, heljdino i integralno brašno i testenina, pahuljice i musli, laneno seme, brusnica, sušena aronija, začini, svi proizvodi od soje (jogurt, maslac, mleko namazi, odresci), ulja i sirća, širok asortiman prirodnih čajeva, sokova, sirupa, kapi i još puno toga.
U prodavnici se može nabaviti i vrlo tražen dijeteski proizvod i snažan antioksidans ZEOLIT KLINOPTILOLIT uz čiju upotrebu se vrši 28674detoksikacija organizma i održava nivo pH. Ovaj proizvod povećava stabilnost imunog sistema, ima antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva, neutrališe alergene iz hrane, pića i okruženja, kontroliše metabolički proces, podiže nivo serotonina, ima antistresno dejstvo, snižava nivo glikoze u krvi, kontroliše nivo lipida u krvi, podiže energetski nivo organizma, redukuje refluks želudačne kiseline, neguje kožu i ima antilaktantno dejstvo (bol u mišićima prestaje, a pH vrednost krvi se normalizuje.

28673

DOĐITE I PROVERITE!

28670

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije