Velika lenija u Sakulama: OŠTEĆENJA NA ATARSKIM PUTEVIMA

13/04/2018

OŠTEĆENJA NA ATARSKIM PUTEVIMA
Sakule, 13. april 2018;
Na poziv člana Saveta mesne zajednice Sakule Nenada Martinova, ekipa naše redakcije je obišla Veliku leniju, atarski put koji se u sklopu projekta „Uređenja atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo“ radio prošle godine. Na putu je uočljivo više oštećenja zbog čega je Martinov pozvao novinare i dao današnje saopštenje.

– Nažalost, i ovaj atarski put vrlo brzo je oštećen i to se dešava na svim onim putevima gde firma Agros vozi svoju tešku mehanizaciju. Ja ovom prilikom ispred poljoprivrednika Sakula upućujem apel nadležnima u Agrosu da povedu računa i učestvuju u akciji sanacije oštećenih deonica puta, jer je i njima i nama u interesu da nam atarski putevi budu u dobrom stanju i funkcionalni, poručio je Martinov, koji je istovremeno uputio i poziv predsedniku opštine dr Zoranu Tasiću da se aktivno uključi u rešavanje ovog problema i bude neka vrsta konekcije između sakulskih poljoprivrednika i firme Agros.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije