Socijalna inkluzija Roma na teritoriji Opštine Opovo: ANALIZA STANJA U OPOVAČKOM III NOVOM NASELJU

26/03/2018

ANALIZA STANJA U OPOVAČKOM III NOVOM NASELJU
Opovo, 26. mart 2018;
U okviru projekta „Socijalna inkluzija Roma na teritoriji Opštine Opovo, koji sprovodi Opština Opovo, a finansira Evropska Unija uz podršku Ministarstva finansija Republike Srbije, 21. marta izvršen je popis stanovništva u III novom naselju (romsko naselje) u Opovu, a istovremeno popunjavan je upitnik o materijalnom stanju popisanih domaćinstava.

U ovoj projektnoj aktivnosti učestvovali su komunalni inspektor Aleksandar Spasojević (Opštinska uprava Opovo), ekspert za ljudska prava Jelena Milutinović (Evrokontakt, Kruševac), Ivanka Petrov (Crveni krst Opovo), Mirjana Lazin (Nacionalna služba za zapošljavanje Opovo) i Ivana Obradović („Siguran život“ partnerska organizacija u realizaciji projekta).

Podaci koji su dobijenu upitnikom na terenu, trenutno se obrađuju i analiziraju, a izveštaj će biti dostupan u roku od 10 dana.

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije