Uređenje groblja u Barandi: POSTAVLJA SE NOVA OGRADA, USKORO I IZGRADNJA KAPELE

15/03/2018

POSTAVLJA SE NOVA OGRADA, USKORO I IZGRADNJA KAPELE
Baranda, 15. mart 2018;
Nakon montiranja nove prilazne rasvete, na groblju u Barandi u toku su radovi na postavljanju ograde koja će obuhvatiti kompletan plac groblja. Radove izvodi i finansira Javno preduzeće „Mladost“ Opovo i tim povodom danas su radove zajedno obišli direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković i pomoćnik predsednika opštine Goran Fogl.

Pored starih postojećih stubova, radnici Mladosti postavljaju još 120 novih betonskih stubova, nakon čega će se montirati nosači i žica.

– Na ovaj način groblje ćemo ograditi sa tri strane, dok ćemo frontalnu ogradu ukloniti i potpuno reparirati, a zatim je postaviti na novu betonsku podlogu, dok će na ulazu biti montirana nova kapija. I to nije kraj na ovom projektu jer uskoro planiramo i izgradnju kapele pored groblja, najavio je direktor Mladosti Dragan Živković.

Groblje u Barandi je dugo vremena neograđeno, a nalazi se neposredno uz pašnjake tako da je stoka često ulazila na ovaj plac. S druge strane, izgradnjom ograde ovo mesto će dobiti ipak jedan dostojanstven izgled kakav groblja i treba da imaju.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije