Novi ciklus nagradne igre: UZMI RAČUN I POBEDI

19/02/2018

UZMI RAČUN I POBEDI
Opovo, 19. februar 2018;
Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u Savezu za fer konkurenciju organizuje novi ciklus nagradne igre i takmičenja opština i gradova UZMI RAČUN I POBEDI 2018 u okviru Godine borbe protiv sive ekonomije.
Nagradna igra će trajati dva meseca (mart-april 2018) i imaće značajno veći fond u odnosu na prošlu godinu. Građanima je omogućeno besplatno slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima preko bilo koje pošte od 1. februara. Učešćem u nagradnoj igri, građani imaju šansu da osvoje vredne nagrade za sebe, ali i za svoj grad – devet najaktivnijih lokalnih zajednica koje pošalju najviše koverata podeliće nagradni fond za lokalna ulaganja od preko 200.000 evra.
NALED će pratiti i redovno izveštavati javnost o rezultatima Takmičenja preko sajta www.uzmiracun.rs, gde možete pratiti sve aktuelne informacije o nagradnoj igri i borbi protiv sive ekonomije.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije