Saradnja Opštine Opovo i Policijske stanice Opovo: PRIZNANJE GODINE ZA NAČELNIKA PS OPOVO ILIJU ŠKORIĆA (VIDEO)

24/01/2018

PRIZNANJE GODINE ZA NAČELNIKA PS OPOVO ILIJU ŠKORIĆA
Opovo, 24. januar 2018;
[vsw id=”XUHhrNYlZG4″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Načelnik Policijske stanice Opovo Ilija Škorić laureat je godišnje nagrade za policajca meseca i njemu je danas predsednik opštine dr Zoran Tasić uručio plaketu i ručni sat. Na sastanku koji je održan povodom uručenja priznanja Tasić i Škorić su analizirali dosadašnju saradnju lokalne samouprave i policijske stanice, a istovremeno postavili i novi plan rada.

Tasić je uputio pohvale pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na teritoriji Opštine Opovo i Južnobanatskog upravnog okruga i najavio nove vidove nagrađivanja i saradnje u 2018. godini.

– Danas smo uručili godišnju nagradu iz oblasti bezbednosti načelniku Policijske stanice Opovo Iliji Škoriću i ovim činom smo želeli da izrazimo zahvalnost za sve ono što je uradila Policijska stanica Opovo i Područna policijska uprava Pančevo u 2017. godini. Lokalna samouprava će i u narednom periodu sarađivati i pomagati policijsku stanicu, gledaćemo da stimulišemo rad policijskih službenika i da njihov materijalni status na neki način poboljšamo, a sve to ćemo raditi u koordinaciji i saglasnosti Područne policijske uprave Pančevo i PS Opovo, rekao je povodom uručivanja priznanja Tasić.

Predsednik opštine se svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova zahvalio za izuzetno kvalitetnu i dobru bezbedonosnu situaciju kada je u pitanju naša opština.

– Pored materijalne pomoći saradnja lokalne samouprave i policijske stanice nastaviće se i u 2018 godini tehničkim opremanjem. Očekujemo završetak projekta video nadzora, odnosno, monitoring sistema koji će se nalaziti u policijskoj stanici i pratiti sve ključne objekte i raskrsnice, a s druge strane pokušaćemo da nabavkom jednog terenskog vozila poboljšamo rad u oblasti sprečavanja i rasvetljavanja krivičnih dela koji se tiču poljskih i šumskih krađa. S tim smo u prethodnom periodu imali velikih problema, angažovali smo poljočuvarsku službu ali je bila otežana podrška policije zbog nedostatka terenskog vozila. Iz opštinskih budžetskih sredstava kupićemo terensko vozilo i kombinovanim akcijama poljočuvarske službe i službenika policijske stanice pokušati da preventivno i represivno delujemo na sve one koji vrše ova krivična dela. Očekuje nas puno rada u ovoj godini i ja iskreno očekujem da će saradnja, koja je prethodne godine bila izvanredna, u 2018. godini biti još bolja, poručio je predsednik opštine.

Policijska stanica Opovo se u nekim segmentima pokazala kao jedna od boljih u južnobanatskom okrugu zahvaljujući dobroj organizaciji i profesionalnom pristupu. Nabavka terenskog vozila verovatno će pospešiti rad poljočuvarske službe i zaštite privatne imovine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije