Opštinska uprava Opovo: JAVNA PREZENTACIJA NACRTA PROSTORNOG PLANA

18/01/2018

JAVNA PREZENTACIJA NACRTA PROSTORNOG PLANA
Opovo, 18. januar 2018;
U utorak 16. januara u prostorijama Opštine Opovo predstavnici obrađivača Izmena i dopuna Prostornog Plana opštine Opovo JP „Zavod za urbanizam Vojvodine“ Novi Sad  održali su javnu prezentaciju  Nacrta Plana u toku javnog uvida u Plan.

U skladu sa važećim Pravilnikom o sadržini, načinu i postupku izrade dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja jedinice lokalne samouprave su u saradnji sa obrađivačem planskog dokumenta u obavezi da organizuju najmanje jednu javnu prezentaciju nacrta planskog dokumenta  najkasnije 10 dana pre isteka javnog uvida što je u ovom slučaju i obavljeno.

Javnoj prezentaciji su pored predstavnika obrađivača prisustvovali zaposleni u Opštinskoj upravi Opovo i zaintersovani građani opštine Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije