Sportski vikenend: TRI KOŠARKAŠKA MEČA, PA ZASLUŽENA PAUZA; FUDBALSKA ZIMSKA LIGA U PUNOM JEKU

22/12/2017

u SPORT

TRI KOŠARKAŠKA MEČA, PA ZASLUŽENA PAUZA; FUDBALSKA ZIMSKA LIGA U PUNOM JEKU
Opovo, 22. decembar 2017;
Kalendarska godina je na isteku, a pred nama je i poslednji sportski vikend u 2017. godini. Ostalo je da se odigraju još tri košarkaške utakmice (u četvrtak su u Opovu pioniri poraženi od Velike Kikinde 83:81), posle čega će sve ekipe iz opštine Opovo otići na zasluženi odmor. Prve će se vratiti košarkašice Agros Basketa, koje će već 13. januara nastaviti sezonu. Prvi tim Opova 99 ove nedelje je slobodan, što znači da je za njega polusezona završena.

KOŠARKA: Mlađe kategorije KSV; KADETI, 12. kolo

Pančevo, subota 13:00h: Tamiš – Opovo 99

Poslednja utakmica kadeta pred odlazak na odmor biće gostovanje najkvalitetnijoj ekipi Tamiš , koja je ostvarila devet pobeda bez poraza. U prvom ovosezonskom meču Tamiš je ubedljivo pobedio Opovo 99, pa će to biti pravi ispit za naše, koji su od starta prvenstva podizali formu.

KOŠARKA: Mlađe kategorije KSB; MLAĐE PIONIRKE, 8. kolo

Opovo, nedelja 12:15h: Agros Basket – Umka Džez

Pred odlazak na zasluženi odmor mlađe pionirke Agros Basketa dočekaće tim iz Umke. Kako igraju naše devojčice ne bi trebalo da imaju problema ni sa ekipom Džez. Bilo kako bilo, mlađe pionirke Agrosa svakako su opravdale poklone koje su dobile od sponzora i to ne samo rezultatima, već i ponašanjema na terenu i zalaganjem na treninzima.

KOŠARKA: Mlađe kategorije KSB; PIONIRKE, 8. kolo

Opovo, petak 19:30h:  Agros Basket 2 – Art Basket (Beograd)

Prvi tim pionirki Agros Basketa slobodan je u narednom kolu, pa su stoga ove devojčice već na odmoru koji će trajati do 13. januara. Drugi tim Agrosa igraće protiv Art Basketa, najkvalitetnije ekipe u ligi uz Crvenu zvezdu. Rezultat neće biti prioritet za devojčice Agros Basketa 2, ekipe koja je sastavljena od mlađih pionirki, a takmiči se sa starijima.

FUDBAL: ZIMSKA LIGA

Najstarija selekcija Borca (dečaci rođeni 2003. godine) u subotu će u Beogradu igrati u finalu turnira koji organizuje Sinđelić. Dečaci iz Sakula su pobedama nad IMT-om i Beogradom, uz poraz od domaćina, izborili plasman u finale.

Mlađe selekcije Borca nastavljaju i takmičenje u zimskoj ligi.

Kačarevo, nedelja 12:20h: Borac (2006. godište) – V. Gačić; 13:00h: Jedinstvo As – Borac (2004); 13:40h: Jedinstvo As – Borac (2008).

Piše: IGOR VUJIĆ

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

najnovije

najčitanije