Vaše malo za Ivanu je mnogo: HOĆEMO LI PASTI NA ISPITU HUMANOSTI?

05/01/2018

HOĆEMO LI PASTI NA ISPITU HUMANOSTI?
Opovo, 05. januar 2017;
Nažalost, svake teme tri dana i onda sve padne u zaborav. Približavaju nam se božićni praznici i pravo je vreme da pokažemo solidarnost i humanost. Kada ako ne sada.

Naša sugrađanka Ivana Tasić iz Sakula boluje od karcinoma pluća i za operaciju u inostranstvu potrebno joj je 9.000 evra. I pored svih apela sakupljena je samo trećina potrebne sume, tako da je potrebno u što kraćem roku, jer sat neumitno otkucava vreme, a bolest napreduje, donirati još 6.000 evra. Nije mala suma ali je nije ni nemoguća sakupiti. Činjenica je da tuđa muka i nesreća ne pogađaju kao sopstvene ali ako pomogneš drugom možeš se nadati da će jednom i tebi pomoći ako zatreba.
Dragi sugrađani, ustanove, firme, preduzetnici, zanatlije, građani i građanke, zemljaci iz dijaspore i svi dobri ljudi koji ovo čitate… ne dozvolimo da padnemo na ispitu humanosti.

Broj žiro računa na koji se mogu uplatiti donacije: Eurobanka 250 – 1650013051500 – 33

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije