Kulturni centar Opovo: RASPRODATE KARTE ZA OBE PROJEKCIJE

02/10/2017

RASPRODATE KARTE ZA OBE PROJEKCIJE
Opovo, 02. oktobar 2017;
Biskopskim predstavama završena je manifestacija Oktobarski dani u Opovu, a koliko nam je „veliko platno“ nedostajalo pokazale su i dve rasprodate projekcije.
Prva, Mali Bigfut, animirani filma za decu u 3D projekciji okupio je mališane svih uzrasta i trebalo je videti njihove reakcije i navijanje tokom filma. Za one starije, u večernjim satima, prikazan je kultni horor film „To“, koji je snimljen po romanu čuvenog pisca Stivena Kinga.

Naravno, ovo neće biti i jedine filmske projekcije i u Kulturnom centru Opovo najavljuju nove bioskopske predstave o čemu ćemo vas na vreme obaveštavati.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Narodni muzej Pančevo: Otvaranje izložbe Ivane Strugarević

Narodni muzej Pančevo: Otvaranje izložbe Ivane Strugarević

Otvaranje izložbe Ivane Strugarević PANČEVO, 7. Maj 2024 U utorak 07. maja od 19 časova, biće otvorena izložba radova umetnice Ivane Strugarević iz Beograda. Ivana Strugarević slikarka i dizajnerka iz Beograda nakon zaršene Škole za dizajn u Beogradu, diplomirala je...

Galerija Jovan Popović: „Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu

Galerija Jovan Popović: „Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu

„Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu https://youtu.be/FIc3BtQCU-o OPOVO, 27. april 2024 – U okviru likovnog programa opovačke Galerije „Jovan Popović“, otvorena je treća ovogodišnja izložba pod nazivom „Preobražaj“ čiji je autor beogradska umetnica Nina Peleš, koja je...

najnovije

najčitanije