Sportske igre Opovo 2017: OKO 200 MALIŠANA NA SPORTSKOM DANU

24/09/2017

OKO 200 MALIŠANA NA SPORTSKOM DANU
Opovo, 24. septembar 2017
U organizaciji Škole sporta Opovo na terenima sportsko – rekreativnog centra održane su četvrte po redu Sportske igre Opovo 2017. Sunčan dan, ispunjene tribine roditeljima i prijateljima, oko 200 takmičara, dece uzrasta od 3 do 14 godina, takmičilo se u atletskim disciplinama, malom fudbalu, između dve vatre i rukometu.

Škola sporta Opovo okuplja decu sa teritorije opštine Opovo u cilju pravilnog fizičkog sazrevanja i sportskog napretka. Od 2014. godine organizuju manifestaciju Sportske igre gde pored članova Škole sporta učestvuju i drugi opštinski klubovi koji rade sa decom mlađeg uzrasta.

U disciplinama mali fudbal i između dve vatre takmičilo se u dve starosne kategorije (mlađi i stariji), dok su atletska takmičenja bila pojedinačna i podeljena u kategorijama po godištima.

Pobednici su nagrađeni zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama, kao i diplomama, koje je uručivao predsednik opštine dr Zoran Tasić, a za sve učesnike bilo je obezbeđeno osveženje i užina.

Ispred organizatora manifestacije, koordinator Škole sporta Opovo Bojan Vasiljev izrazio je zadovoljstvo što se ova lepa sportska manifestacija nastavlja već četvrtu godinu, masovnim odzivom dece i roditelja i zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije