Poljočuvarska služba u akciji: OSOBE NA FOTOGRAFIJAMA I U VIDEO PRILOGU NISU KRADLJIVCI

15/08/2017

OSOBE NA FOTOGRAFIJAMA I U VIDEO PRILOGU NISU KRADLJIVCI
Opovo, 15. avgust 2017;
Mada smo u prilogu „Poljočuvarska služba u akciji: Kradljivci uhvaćeni na delu“ veoma eksplicitno naznačili (i tekstu i u narativnom delu video priloga) da su kradljivci uhvaćeni dan ranije i da je dan kasnije u večernjim satima sprovedena samo kontrola, ipak je određen broj ljudi, verovatno površno čitajući i gledajući prilog, zaključila da su kontrolisana lica u ataru počinioci krađe.

Još jednom napominjemo da su ta lica zaustavljena od strane poljočuvarske službe samo radi redovne kontrole. Čovek u kolima koji je zaustavljen je Ljubinko Kiza Lazarević, odbojkaški trener, koji se te večeri vraćao sa treninga u Debeljači i nema nikakve veze sa događajima vezanima za krađu u ataru.

Izvinjavamo se svima koji su imali eventualnih neprijatnosti, a čitaoce molimo da pažljivije pročitaju ili odgledaju priloge.

Redakcija „Glas Opova“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Majski dani: Program manifestacije od 22. do 26. maja

Majski dani: Program manifestacije od 22. do 26. maja

OPOVO, 15. maj 2024 – Tradicionalna manifestacija „Majski dani“ koja se održava povodom „Dana opštine Opovo“ i hramovne slave „Prenos moštiju svetog oca Nikole“, ove godine održava se od 22. do 26. maja. SREDA, 22. MAJ 09:00  Liturgija / Hram prenosa moštiju Svetog...

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE I BEOGRADA NA OLUJNU KOŠAVU

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE I BEOGRADA NA OLUJNU KOŠAVU

BEOGRAD, 14. maj 2024 U Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju košava ce pojačavati sutra (15.05.), a najjači udari vetra se očekuju u četvrtak i petak 16. i 17. maja kada će na jugu Banata dostizati i oko 28 m/s (100 km/h), a na području Beograda oko 17 m/s odnosno oko...

najnovije

najčitanije