Moto klub „Fire Wheels“: TOKOM VIKENDA VELIKI MOTO SKUP U SEFKERINU

08/08/2017

TOKOM VIKENDA VELIKI MOTO SKUP U SEFKERINU
Sefkerin, 08. avgust 2017;
Tokom predstojećeg vikenda u organizaciji Moto kluba „Fire Wheels“, u Sefkerinu se od 11. do 13. avgusta održava peti po redu moto skup.
Otvaranje kampa je predviđeno u petak od 12:00h, večera (gulaš à la Savin) je predviđena u 18:00h, a prisutne će od 20:00 časova zabavljati rok grupa Vremeplov iz Zrenjanina.

U subotu je doručak za goste predviđen u 10:00h i ručak (pasulj – kuva Savin) u 15:00h. Tradicionalni defile učesnika na relaciji Sefkerin – Opovo – Baranda i poseta filmskom studiju krenuće u 17:00h. Po povratku iz Barande, oko 19:00h održaće se bajkerske igre i dodela nagrada, a od 20:00 časova koncert rok grupa Vatrena kiša iz Zrenjanina i Rajko i živi zid iz Pančeva.
Poslednjeg dana, u nedelju, organizuje se kafa i doruča i ispraćaj gostiju.
Pored učesnika skupa, bajkera – motorista, ulaz je slobodan za sve građane. Sponzori manifestacije su Opština Opovo, Agros doo Opovo, Tim United doo, dok je medijski sponzor Glas Opova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije