Fudbal Radnički – Borac: DOBRA FUDBALSKA PREDSTAVA U BARANDI

09/03/2014

u SPORT

DOBRA FUDBALSKA PREDSTAVA U BARANDI
DSC_0110Baranda , 09. mart 2014
Danas je u Barandi odigrana je još jedna pripremna prijateljska utakmica. Fudbalski klub Radnički ugostio je Borac iz Sakula. Lepo vreme doprinelo je dobroj posećenosti kao i tome da utakmica bude na vrhunskom nivou.
Timovi su izašli na teren u standardnim sastavima. Hristov, pojačanje Radničkog, bio novajlija.
Ekipa Radničkog je u početku meča delovala skoncentrisanije i konkretnije. To potvrđuje i akcija u kojoj je glavni akter bio Milan Šušnjar međutim gola nije bilo. Šušnjar se još jednom našao u prilici kada ga je sjajno proigrao Hristov međutim i ovog puta je mreža gostiju ostala netaknuta. Na odmor se otišlo sa rezultatom 0:0. Radnički konkretniji dok  ekipa iz Sakula nije imala izglednijih šansi. Nastavak utakmice doneo je mnogo više uzbudljivih situacija i za razliku od prvog poluvremena postignuto je čak pet golova.
Prvu veću šansu imali su igrači Radničkog i opet je u centru pažnje bio Šušnjar koji je sjajno prošao po levoj strani i postgao pogodak. Bio je to šok za ekipu iz Sakula koja svaku utakmicu sa Radničkim igra borbeno i sa posebnim motivom.
DSC_0114Izjednačenje je stiglo relativno brzo, nakon sjajno izvedenog kornera Mećavina koji je prevario jednog od igrača Radničkog da savlada sopstvenog golmana.
Posle ovog pogotka fudbaleri Borca su krenuli  još agresivnije  prema golu Radničkog što im se isplatilo kada je dosuđen, prema mišljenu simpatizera i igrača Radničkog, nepostojeći penal . Potom je bio isključen Nemanja Jovanov zbog nasrtanja na sudiju. Sa bele tačke siguran je bio Ninić i doneo prednost svome timu. Uzalud su potom  pokušavali igrači Radničkog da dođu do izjednačenja da bi nešto kasnije Sakuljani preko Đokića uspeli da uvećaju svoju prednost na čak 3:1. Poraz je uspeo da ublaži fantastični Šušnjar svojim drugim pogodkom koji je bio i najbolji u ekipi iz Barande.

B.Babin

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije