Centralni video monitoring u Policijskoj stanici Opovo: NOVE INSTALACIJE I CENTRALIZACIJA VIDEO NADZORA

10/06/2017

NOVE INSTALACIJE I CENTRALIZACIJA VIDEO NADZORA
Opovo, 09. jun 2017;
Predsednik opštine dr Zoran Tasić danas je sa predstavnicima firme Macchina Security doo Beograd potpisao ugovor o izvođenju radova na postavljanju video nadzora i centralizovanju video monitoringa, a na potpisivanju je prisustvovao i načelnik Policijske stanice Opovo Ilija Škorić.

Pod ovim radovima podrazumeva se instaliranje kamera za video nadzor na ulazima u Opovu iz pravca Barande (ugao Bratstva jedinstva i Grobljanske) i Sefkerina (Borisa Kidriča i III novo naselje), kao i instaliranje monitoring centra u Policijskoj stanici Opovo. Pored novih instaliranja i svi ostali, ranije instalirani video nadzori na drugim saobraćajnicama, javnim ustanovama i objektima biće povezani sa monitoring centrom.

Cilj ovog projekta jeste povećanje kvaliteta bezbednosti građana i njihove imovine, a monitoring će se vršiti tokom 24 časa, tako da će policijski službenici imati mogućnost neprekidnog praćenja svih ključnih saobraćajnica, kao i objekata od javnog značaja i gde će u slučaju vršenja krivičnih dela brže i efikasnije moći da deluju u skladu sa svojim ovlašćenjima.

– Izuzetno sam zadovoljan što će se u narednih mesec dana realizacijom ovog projekta povećati ukupna bezbednost, a monitoring centrom omogućiti efikasniji rad policije i značajno smanjiti vandalizam pojedinaca koji je bio izražen u poslednje vreme. Iskreno se nadam da ćemo ovim projektom doprineti da se naši građani osećaju bar malo bezbednije, kako u saobraćaju, tako i u zaštiti privatne i javne imovine, izjavio je povodom današnjeg potpisivanja ugovora predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Projekat čija je vrednsot 1.477.370 dinara (bez pdv-a) finansira se sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Opštine Opovo. Rok za izvršenje radova je 30 radnih dana.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije