Godinu dana rada lokalne samouprave: TRIBINE I PROJEKCIJA FILMA U SVA ČETIRI OPŠTINSKA MESTA

09/06/2017

TRIBINE I PROJEKCIJA FILMA U SVA ČETIRI OPŠTINSKA MESTA
Opovo, 08. jun 2017;
[vsw id=”0omzDwyBkO8″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]

Od 1. do 8. juna u sva četiri opštinska mesta održane su tribine povodom godinu dana rada lokalne samouprave. U Sefkerinu i Sakulama tribine su organizovane u zgradama mesnih zajednica, dok je u Barandi tribina održana u bioskopskoj sali, a u Opovu u sali Kulturnog centra Opovo.

Na svakoj od ovih tribina puštane su projekcije dokumentarnog filma u kojem je u petnaestak minuta vizuelno prikazan rad lokalne samouprave, a svim prisutnim građanima uručene su i istoimene publikacije.

Na tribinama je govorio predsednik opštine dr Zoran Tasić, zajedno sa svojim saradnicima iz predsedničkog kabineta i mesnih zajednica.

Pored izveštaja o radu, koji će prema rečima predsednika opštine, od sada svake godine biti obavezan prema građanima, Tasić je istakao da on i njegovi saradnici deluju kao tim koji nosi i stručnost i odgovornost. Pored svega što je urađeno i realizovano tokom prethodnih godinu dana razgovaralo se i o projektima koji očekuju lokalnu samoupravu do kraja tekuće kalendarske godine.

Nakon projekcije filma i Tasićevog izlaganja reč su dobijali prisutni građani i zanimljivo je da su komentari bili više nego pozitivni. Posebno su naglašene činjenice da se u sva četiri mesta podjednako ulaže, da su realizovani brojni infrastrukturni radovi, konačno se privlače investitori i otvaraju radna mesta, vodi ozbiljna socijalna politika, a da su sportska i kulturna dešavanja kao nikada do sada aktuelna i kvalitetna.

Po završetku tribina za prisutne građane organizovani su prigodni kokteli i druženje.

U ovom prilogu možete pogledati ceo dokumentarni film „Godinu dana rada Opštine Opovo“.
[vsw id=”0omzDwyBkO8″ source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”] 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije