Fudbal – Druga južnobanatska liga Zapad / plejof polufinale: CUKIĆ HET-TRIKOM ZAKAZAO VRANAMA FINALE

04/06/2017

u SPORT

CUKIĆ HET-TRIKOM ZAKAZAO VRANAMA FINALE
Baranda, 04. jun 2017;
RADNIČKI (Baranda) – POLET (Idvor) 5:0 (2:0); I u revanš meču polufinala plejofa Druge južnobanatske lige Zapad, Baranđani su bili ubedljivi. Pokušali su Idvorci na samom startu meča da što pre dođu do pogotka, ali vrlo brzo su Vrane pokazale ko je „gazda“ u ovom prvenstvu.

Već u 14. minutu Dobrić je pokopao sve nade gostiju kada je u svom prepoznatljivom stilu pretrčao poslednju liniju Poleta i matirao golmana Pustinjakovića. Slična situacija i u 32. minutu, ali ovog puta glavnu rolu ima Cukić. Prodor sa leve strane i precizan šut u suprotan ugao vratara Poleta za 2:0.

Imali su gosti u drugom poluvremenu par poluprilika ali je Lazović pravovremenim istrčavanjima otklanjao opasnost. Sa dva nova pogotka u 60. i 70. minutu, Cukić pokazuje da se nalazi u sjajnoj formi. Posebno je bio lep četvrti pogotak kada je šutirao sa nekih 20 metara, a Pustinjakovići ostalo samo da se baci i ulepša pogodak.

U 75. minutu penal za goste. Lazović čita šut Rudničkog, što ga je verovatno dekoncentrisalo i pogađa stativu. Deset minuta pre kraja meča, tačku na utakmicu postavlja Marković, a velike zasluge ima Cukić jer je njegov sjajan šut sa distance pustinjaković samo odbio a Marković odbitak poslao u mrežu za konačnih 5:0. Imali su Cukić i Dobrić još nekoliko odličnih pokušaja ali samo zahvaljujući golmanu Pustinjakoviću i njegovim sjajnim interevncijama Idvorci nisu doživeli katastrofu.

U drugom polufinalnom meču Spartak je pobedio u Mramorku 3:1, tako da će se finalne utakmice odigrati u sredu u Debeljači i nedelju u Barandi.

RADNIČKI: Lazović, Lazin, Jovičin, Carević, Jovanović, Kotlajić (Radojev 24’), Cvetković, Stefanović (Milovanov 70’), Marković (Rackov 80’), Dobrić, Cukić.

IGRAČ UTAKMICE: Branislav Cukić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

najnovije

najčitanije