Fudbal – Druga južnobanatska liga Zapad / plejof 1. kolo VRANE SE PLASIRALE U DRUGI KRUG PLEJOFA

28/05/2017

u SPORT

VRANE SE PLASIRALE U DRUGI KRUG PLEJOFA
Baranda, 28. maj 2017;
RADNIČKI (Baranda) – BSK (Bavanište) 3:2 (2:2); Današnjom pobedom od 3:2 i ukupnim rezultatom 8:5, Radnički se plasirao u drugo kolo plejofa Druge južnobanatske lige Zapad. Možda je uticalo sparno vreme izuzetno teško za igru, tek ekipe koje se bore za ulazak u viši rang nisu nam danas pružile kvalitetnu fudbalsku predstavu. Ipak, i pored toga, videli smo pet golova, mada rezultatske neizvesnosti nije bilo.

Baranđani su primili dva gola iz sopstvenih grešaka, lošom reakcijom i komunikacijom poslednje linije i ako žele pozitivan rezultat u narednom krugu, moraće da obrate više pažnje na ovom planu.

Već u 5. minutu hladan tuš za Baranđane kada gosti bez šanse dolaze u vođstvo preko Đurića koji između tri igrača Radničkog matira golmana Vasića. Pet minuta kasnije, Kotlajić precizno upošljava Markovića na ivici šesnaesterca, a ovaj asistira Cukiću, koji iskosa sa leve strane šalje preciznu loptu u mrežu protivničkog golmana.

U 20. minutu Dobrić koristi nesporazum poslednje linije gostiju, seče loptu, dribla golmana i rutinski završava akciju za vođstvo od 2:1. U narednim minutima imali su Baranđani nekoliko izglednih prilika preko Markovića, Dobrića i Lazina ali je realizacija bila mlaka. A onda u samom finišu poluvremena, dva minuta pre nego što će sudija Tadić pokazati na odmor, Đurić ponovo koristi nepažnju poslednje linije Radničkog i poravnava rezultat na 2:2.

U drugom poluvremenu mnogo konkretnija igra domaćih ali ponovo bez prave realizacije. Imali su dobre prilike Marković, dva puta, i Milovanov, ali rezultat se nije menjao. I onda u 80. minutu, jedan oštar šut po zemlji Cukića sa oko 18 metara, završava u mreži iznenađenog golmana Stoilkovića, a verujemo na iznenađenje i ostalih igrača i publike. To je bio konačan rezultat za prolaz u drugo kolo plejofa gde će se Baranđani sastati sa idvorskim Poletom, koji je bio bolji u dvomeču sa Starim Tamišom.

IGRAČ UTAKMICE: Branislav Cukić.

RADNIČKI: Vasić, Lazin (Radojev), Rackov (Stefanović), Jovanović, Kotlajić, Šušnjar (Milovanov), Jovičin, Cvetković, Marković, Dobrić, Cukić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije