Mladi zasad na Gajgeru: ZAJEDNIČKA AKCIJA ĐAKA, ŠUMARA, RIBOLOVACA I PARAPLEGIČARA

28/04/2017

ZAJEDNIČKA AKCIJA ĐAKA, ŠUMARA, RIBOLOVACA I PARAPLEGIČARA
Opovo, 28. april 2017;
Zajedničkom akcijom učenika osmog razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“ Opovo, Šumske uprave Opovo, Udruženja sportskih ribolovaca „Linjak“ Opovo i Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo, danas je sprovedena akcija sađenja mladog zasada bresta, javora i koprivića oko jezerskog okna Gajgera, gde je u sličnoj akciji nedavno posađen i mladi zadsad hrasta.

– Sađenjem i naravno čuvanjem ovih stabala dok ne izrastu dajemo doprinos očuvanju prirodne i životne okoline, ali istovremeno ulepšavamo ovaj, inače predivan prostor, i dobijamo hlad u letnjim mesecima i zaštitu od vetra u zimskim mesecima, rekao je povodom ove akcije predsednik USR „Linjak“ Opovo.

Zasad je donacija Vojvodinašuma preko Šumske uprave Opovo, koja godinama unazad učestvuje u ovakvim i sličnim akcijama pomažući školske aktivnosti, kao i aktivnosti raznih udruženja.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije