Anketa: ŠTA GRAĐANI MISLE O RADU LOKALNE SAMOUPRAVE (VIDEO)

30/03/2017

ŠTA GRAĐANI MISLE O RADU LOKALNE SAMOUPRAVE (VIDEO)
Opovo, 29. mart 2017;
[vsw id=”Y276vfea2KU” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Približava se godinu dana od poslednjih lokalnih izbora i rada nove opštinske vlasti. Na majskim izborima 2016. godine ubedljivo je pobedila lista „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, koja je formirala lokalnu administraciju i preuzela odgovornost za vođenje Opštine Opovo.

Od početka nova lokalna vlast je kao prioritete istakla aktivnu socijalnu politiku, jednaku raspodelu sredstava za infrastrukturne radove i projektne aktivnosti u sva četiri opštinska naselja, kao i privlačenje investitora koji bi ulagali na teritoriji opštine čime bi se otvorila nova radna mesta.

U anketi koju smo sproveli ovih dana, pored ocene rada lokalne samouprave građane smo pitali i da li imaju sugestije i predloge šta to nedostaje njihovim mestima i na šta bi lokalna samouprava trebalo da obrati pažnju.

Sugestije i predlozi građana su, kako ističu u lokalnoj samoupravi, bili jedan od odlučujućih faktora u dosadašnjem planiranju aktivnosti i projekata, tako da će sa ovom praksom nastaviti i ubuduće.  A šta građani Opova, Barande, Sakula i Sefkerina misle o radu lokalne samouprave u poslednjih deset meseci bilo je naše drugo pitanje.

U mesecu maju navršiće se tačno godinu dana od lokalnih izbora i formiranja nove opštinske vlasti, koja je za tu priliku najavila jedan opširan izveštaj o svome radu uz poruku građanima da je njihov cilj brža, jača i bolja Opština Opovo.

Anketu možete pogledati u video prilogu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije