Unapređenje usluga socijalne zaštite: POTPISAN UGOVOR SA MINISTARSTVOM ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE, BORAČKA I SOCIJALNA PITANJA

18/03/2017

POTPISAN UGOVOR SA MINISTARSTVOM ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE, BORAČKA I SOCIJALNA PITANJA
Opovo, 17. mart 2017;
Ispred Opštine Opovo, na sastanku u Palati Srbije, zamenik predsednika opštine Miloš Markov potpisao je ugovor sa Ministarstvom za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a radi se o namenskim sredstvima za finansiranje usluga socijalne zaštite, kojim će se unaprediti usluge socijalne zaštite na lokalnom nivou.

Ova dodatna sredstva namenjena su samo lokalnim samoupravama koje su i ranije izdvajala sredstva za unapređenje usluga iz socijalne zaštite. Iznos sredstava je oko 1.980.000 dinara, a ministar Vulin je najavio za naredni period još ovakvih sredstava i veću ulogu lokalnih samouprava i centara za socijalni rad kao nosioca ovih aktivnosti na lokalu.

U Ministartsvu ističu da je ove godine za tu svrhu izdvojeno 705 miliona dinara, što je gotovo duplo više u odnosu na prethodnu godinu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije