Inicijative mladih Opovo: IMO KREĆE U NOVU SEZONU

06/03/2017

IMO KREĆE U NOVU SEZONU
Opovo, 05. mart 2017;
U sali Skupštine opštine Opovo održano je prvo ovogodišnje okupljanje članova i aktivista Udruženja „Inicijative mladih Opovo“. Sastanak je otvorio jedan od osnivača, a sada u ulozi zamenika predsednika opštine Miloš Markov, koji je prisutnima izneo iskustva iz prethodnih perioda, kao i potrebu i značaj da ovakvo udruženje funkcioniše na teritoriji naše opštine.

Skup je pozdravio i predsednik opštine dr Zoran Tasić pohvalivši njihov rad uz poruku da će lokalna samouprava i u narednom periodu podržavati njihove aktivnosti.

Dragana Avramović i Mihajlo Markov su analizirali aktivnosti iz prošle godine ali se govorilo i o planovima za ovu kalendarsku godinu.

Tokom 2016. godine Udruženje je realizovalo dva projekta – Jačanje lokalne transparentnosti i Javne radove, organizovan je rafting na reci Ibar, rolerijada, turniri u odbojci na pesku i stonom tenisu, a aktivno su učestvovali i u organizaciji koncerta Nevernih beba 1. oktobra u Opovu.

Kao pozitivno je ocenjena organizacija rok koncerata u okviru manifestacija rolerijade i odbojkaškog turnira ali je za ovu godinu plan da se manifestacije mnogo više omasove. Udruženje je na početku ove godine apliciralo na četiri nova konkursa za realizaciju projekata, a u aprilu ih očekuje uređenje prostora koji su dobili od lokalne samouprave.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije