Svlačionice i toaleti SRC Opovo: IZLIVENA PLOČA NA OBJEKTU

05/03/2017

IZLIVENA PLOČA NA OBJEKTU
Opovo, 05. mart 2017;
Građevinska sezona u Opovu se zahuktava, a radi se i subotom i nedeljom. Pomoćni objekat u funkciji sporta i rekreacije na SRC Opovo polako „raste“ i danas je izlivena ploča. Da podsetimo, u pitanju je prizemna zgrada u kojoj će se nalaziti dve svlačionice – muška i ženska, četiri toaleta (dva muška i dva ženska) i dve tuš kabine.

Radove su danas obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević gde su razgovarali sa izvođačem radova.

– Objekat je povezan sa kanalizacijom, u toku su radovi na postavljanju vodovodnih cevi, a ovih dana će početi postavljanje krovne konstrukcije nakon čega će krenuti i finalni radovi u enterijeru. Očekujemo da će sve biti gotovo do početka letnje sezone kada će naši građani i sportisti moći ovaj objekat da koriste, izjavio je tokom posete gradilištu predsednik opštine dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije