Moto klub Fire Wheels: U SEFKERINU ODRŽANA SKUPŠTINA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE

05/03/2017

U SEFKERINU ODRŽANA SKUPŠTINA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE
Sefkerin, 05. mart 2017;
U Sefkerinu je sinoć održana druga ovogodišnja Skupština Moto asocijacije Srbije na kojoj su prisustvovali predstavnici moto klubova iz cele zemlje. Domaćin skupa Moto klub „Fire Wheels“ očigledno je ostavio dobar utisak prošle godine kada su takođe ugostili predstavnike srpskih moto klubova.

Na početku sednice skup je pozdravio predsednik opštine dr Zoran Tasić, kome je Moto asocijacija Srbije uručila posebnu zahvalnicu. Tasić je istakao aktivnosti sefkerinskog moto kluba kao veoma značajne za lokalnu zajednicu.

– Sefkerinski bajkeri organizuju svake godine veliki višednevni moto skup koji ima afirmativni turistički značaj za našu opštinu, a njihovi članovi aktivno učestvuju u svim lokalnim radnima i humanitarnim akcijama, što je za svaku pohvalu i zbog čega su zaslužili podršku koju im pružamo. U meni lično, kao i instituciji koju predstavljam Fire Wheels će uvek imati iskrenog prijatelja, poručio je predsednik opštine.

Pored predsednika opštine učesnike Skupštine su pozdravili i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević, opštinska većnica Ankica Simin Damjanov i odbornica Kristina Krunić.

Predsednik sefkerinskog kluba Dragan Kreculj zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci u organizovanju aktivnosti i u ime kluba Zoranu Tasiću kao počasnom članu uručio bajkerski prsluk sa oznakama Fire Wheels-a.

Na dnevnom redu sednice Moto asocijacije Srbije bilo je 14 tačaka i razgovaralo se o početku bajkerske sezone, bezbednosti u saobraćaju i utvrđivanju kalendara aktivnosti i održavanja moto skupova u 2017. godini.

Po završetku Skupštine organizovana je tradicionalna moto žurka na kojoj je nastupila rok grupa Vremeplov iz Zrenjanina.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije