Mesna zajednica Opovo: BETONIRANJE STAZA NA RASKRSNICAMA

05/03/2017

BETONIRANJE STAZA NA RASKRSNICAMA
Opovo, 05. mart 2017;
Sa dolaskom lepog vremena Mesna zajednica Opovo nastavila je građevinsku sezonu započetu prošle godine. U pitanju je betoniranje trotoara i staza na raskrsnicama naselja.

Već ovog vikenda predsednik Saveta mesne zajednice Opovo organizovao je radnu grupu sa kojom sprovodi radove. Betonirane su staze na uglu Šumske i Prvo novo naselje u Kertizu, a danas se radi na uglu ulica Slatinske i Ive Lole Ribara.

–  Ono što je bitno istaći jeste da će se betoniranje trotoara na raskrsnicama raditi u svim ulicama naselja Opovo. Projekat se sprovodi po planu i programu koji je definisao Savet mesne zajednice Opovo, a u koordinaciji sa kabinetom predsednika opštine. Sredstva su opredeljena opštinskim budžetom u visini od oko milion dinara, ali treba reći da su slična sredstva za ovakav vid projekata, kao i za realizaciju projekata koji su detektovani od strane građana opredeljena i mesnim zajednicama Baranda, Sakule i Sefkerin, izjavio je pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević zadužen za koordinaciju svih mesnih zajednica naše opštine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije