Atletika – Prvenstvo Srbije za starije pionire: BRONZANA MEDALJA ZA TAMARU RADIN

13/02/2017

u SPORT

BRONZANA MEDALJA ZA TAMARU RADIN
Opovo, 13. februar 2017;
Na Prvenstvu Srbije za starije pionire, koje je održano 11. februara, opovački atletski klub je imao dva predstavnika –  Tamaru Radin i Borisa Mojsu.
Tamara je nastupila u trci na 600 metara i osvojila bronzanu medalju sa novim ličnim rekordom u dvorani 1:41,17. Tamara je sve vreme trke bila na drugoj poziciji ali je u poslednjim metrima izgubila drugo mesto. Boris je nastupio u trci na 800 metara i zauzeo četvrto mesto, rezultatom 2:15,95 što je njegov lični rekord.

– Moram napomenuti da su naši atletičari istrčali više nego odlično, samo nisu imali malo sreće, a pre svega što pripremni period nisu odradili onako kako smo planirali. I Tamara i Boris su imali problema sa virusom više nedelja, a činjenica je da su ih stotinke delile, Tamaru čak do zlatne medalje, a Borisa do bronzane. Biće to mnogo bolje do sezone na otvorenom izjavio je njihov trener Nemanja Stojanović.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije