AK „Spartak“ Opovo: ODRAĐENE BAZIČNE PRIPREME, STOJANOVIĆ NA REPREZENTATIVNIM PRIPREMAMA

15/01/2017

u SPORT

ODRAĐENE BAZIČNE PRIPREME, STOJANOVIĆ NA REPREZENTATIVNIM PRIPREMAMA
Opovo, 15. januar 2017;
Atletičari ”Spartaka” odradiili su bazične pripreme u Deliblatskoj peščari u trajanju od devet dana. Treniralo se dva puta dnevno, vremenski uslovi nisu išli na ruku, ali i pored svega toga “izvučen” je maksimum. Na pripremama su bili Boris Mojsa i Nemanja Stojanović, a u drugom delu priključila se i Tamara Radin, koja je imala lakšu povredu.

Spartakovi atletičari trenirali su zajedno sa kolegama iz Pančeva, Inđije, Zrenjanina i Smedereva.Trener I direktor kluba Nemanja Stojanović zahvalio se lokalnoj samopravi koja je pomogla našim atletičirima da obave bazične pripreme.Stojanović je već uveliko u Ulcinju na reprezentativnim pripremama u trajanju od 14 dana. Spartakove atletičare očekuju državna prvenstva u dvorani kao i međunarodni ”Beli kros”.

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije