Predškolska ustanova Bambi: ŠEŠIRIJADA U ČAST JESENI

26/11/2016

ŠEŠIRIJADA U ČAST JESENI
Opovo, 24. novembar 2016;
U Predškolskoj ustanovi “Bambi” u Opovu održana je tradicionalna manifestacija “Šeširijada”. Kao i svake godine organizovana  u čast jeseni i ova manifestacija veoma je omiljena među decom. Ustanova je odzvanjala od radosne graje, sreće i uzbuđenja. U veseloj atmosferi stotinu dece uživalo je u okićenoj sali i prelepo ukrašenom ambijentu.
img_0518-sefkerin

Uz zanimljiv program i kostimirane vaspitače prikazano je mnoštvo veoma maštovito ukrašenih šešira. Roditelji su zajedno sa svojom decom ukrasili šešire. Vaspitačice su se potrudile i bilo je divno gledati šarenu i veselu povorku. Predivan dan, koji je predškolcima doneo puno druženja,igre i zabave.
img_0519-sakuleimg_5779-opovoimg_20161125-baranda

Šesirijada je održana i u ostala tri naseljena mesta – Barandi, Sakulama i Sefkerinu. Svako izdvojeno odeljenje ustanove obeležilo je ovu manifestaciju na svoj način. U Barandi, je takodje održana predstava koju su izvela deca prvog razreda sa učiteljicom Nadom Kljajić.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije